Home Programma's Analoge klok Muiscursor Acceptgiros Deskjet Fractals BASELECT RASelect Searcher Telefoon

Omhoog

Email me

RASelect 1.1a

Inleiding

RASelect maakt een keuze uit de beschikbare internetverbindingen eenvoudig door een enkele klik de gewenste verbinding te maken en/of te verbreken. Na aanroep leest het programma de beschikbare verbindingen in en toont deze in een knoppen lijst. De grootte van het dialoog is trouwens niet beperkt, dus als u veel verbindingen heeft, zal het dialoog onder uit het beeld lopen. Aangezien ik zelf een 1600x1200 resolutie gebruik, gebeurt het bij mij niet, maar bij u misschien wel.

Gebruik

1) U kunt RASelect gewoon aanroepen, waarna middels een knop keuze wordt gemaakt welke verbinding u wilt openen. Middels de grote knop rechts kunt u een openstaande verbinding verbreken.

2) U kunt RASelect aanroepen met als parameter de exacte naam van een verbinding. In dat geval wordt die betreffende verbinding meteen gestart

3) U kunt RASelect aanroepen met alleen '0' als parameter, dan wordt de eerste aktieve verbinding beŽindigd. Werkt u bijvoorbeeld met ISDN dan wordt de oudste verbinding beŽindigd. Dus als u beide kanalen open heeft staan, dan moet u deze aanroep twee keer doen.

Source code

Een overdruk van de source code is hier te vinden. Gebruik voor zelf compileren echter bij voorkeur ťťn van de download links.

Download

Het programma RASelect als kant-en-klare EXE: RASelect.exe (24k)

Een ZIP bestand met alle benodigde source code bestanden: RASElect.zip (9k)

U kunt ook per onderdeel downloaden:

RASelect005.bas 7kb
ras_wrap.bas 8 kb
raselect.ico 766 bytes
raselect.pbr 3kb
raselect.rc 1kb
raselect.res 3kb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek het PB forum in het Nederlands en/of teken mijn gastenboek.

Datum laatste aanpassing:
29 december 2003 03:42:18

Email mij voor reacties,
aanvullingen en correcties